Unikki/Riitta

Kuka

Olen Riitta, kouluttaja, hoitaja, työnohjaaja, rentouttaja ja isoäiti.  Koulutan JomonShindo® ohjaajia, työnohjaajia, teen Shindo-hoitoja,  ohjaan rentoutus- ja palautumis-ryhmiä ja Halipysäkki-ryhmiä. Minua kiinnostaa kasvu ja kasvatus, elämän mysteeri.  Opiskelen edelleen mm. logoterapiaa.

Koulutus ja kokemus

Opiskelin Jyväskylän yliopistossa kulttuuritieteitä ja valmistuin Helsingin yliopistosta (KM) .  Luokanopettajan, maahanmuuttajaopettajan, rehtorin, opetuksen suunnittelijan tehtävät useissa eri koulutustason oppilaitoksissa ovat kasvattaneet minusta uteliaan oppijan.

Olen täydentänyt koulutustani mm. kinesiologian, sensomotoriikan, NLP:n  ja johtamistaidon opinnoilla. Minulla on jo kokemusta, jota voin jakaa mentorina, mutta haluisin säilyttää noviisina olemisen tuoreuden.

Työnohjaajaksi opiskelin Muurlan opistossa, jossa nyt koulutan työnohjaajia.

Olen Suomen Kuratomi Jomon Shindo yhdistyksen vastaava kouluttaja ja seuraan tiiviisti lajin kansainvälistä  kehitystä.  Olen opiskellut lajin kehittäjän sensei Kazuko Kuratomin oppilaana Japanissa, Virossa ja Suomessa.

Halipysäkin kehittäjäksi kasvoin kaikissa näissä tehtävissä kosketuksen opettamisen tarpeen avatessa silmäni monissa eri tilanteissa.  Siksi Halipysäkillä opetellaan leikkien leppoisasti kehollista vuorovaikutusta yhdessä .

Emme lopeta leikkimistä koska vanhenemme. Vanhenemme koska lopetamme leikkimisen.”

Yhteystiedot:

Riitta Mursula-Innanen
info(a)unikki.fi
044 983 7764