Main menu

You are here

Shindo

Shindo on rentoutus- ja hoitomenetelmä.
Se auttaa kehoa palautumaan ja rentoutumaan.
Säännöllinen rentoutuminen parantaa kehon ja mielen hyvinvointia.

Shindon on kehittänyt japanilainen sensei Kazuko Kuratomi. Hän on yhdistänyt lempeään menetelmään lännen ja idän ymmärryksen ihmisestä. Shindo hoitaa kaikissa elämäntilanteissa, uraohjuksista eläkeläisiin, opiskelijasta kotiäitiin. Se sopii erilaisiin elämänkatsomuksiin. Se sopii erilaisiin hetkiin ja tilanteisin.

Shindo-menetelmään kuuluu rentouttavia venytyksiä, painantatekniikoita, keskittymis- ja tasapinoharjoituksia. Omaleimainen osa Shindoa on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venyttelyn tehostamisessa että hoidossa.  Shindo on suomeksi sydämen tie tai johdatus.  Shindoa voi tehdä yksin, parin kanssa tai ryhmässä.

SHINDO HOITO

Rentouttava shindo-hoito auttaa palautumaan ja virkistää kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään painallustekniikoita ja rentouttavia tukiotteita. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti. Hoidossa käsitellään koko keho päästä jalkoihin.  Hoito tehdään vaatteidenpäältä futonilla.

 Shindo vaikuttaa hyvinvointiin monella tavalla. Se voi auttaa esim. jännitysten hellittämiseen, parempaan uneen, kipuun , keskittymiseen ja oppimiseen.

Shindo hoito 55 € /tunti

Turuntie 22, Salo  tai Villa Berkovits, Teijulantie 41, Lieto